Rabattkoder i kategorien spill, sport og moro

  

Rabattkoder

Rabattkoder i kategorien spill, sport og moro

Det er mange som opplever at ting kan bli litt kjedelig i hverdagen, samtidig som man kvier seg til å gjøre visse aktiviteter på bakgrunn av høye kostnader. Det mange kanskje ikke vet, er at man kan få gjort veldig mye til en rimeligere penge ved å ta i bruk rabatter. I denne artikkelen har vi samlet opp steder som tilbyr gode rabatter til fine og spennende aktiviteter du kan finne på.

Gjør et kupp på videospill

Er du glad i å spille PC eller TV-spill? Da finnes det mange gode muligheter på CDON. Deres nettside har de svært gode forhåndstilbud som du kan ta i bruk. Dette gjør at man kan få spillene man ønsker til en rimeligere penge, samtidig som at den vil bli levert kjappere på døra. Det er mye forskjellig utvalg, og man kan kjøpe spill som tilbyr både enspiller- og flerspiller-modus. Dette passer bra enten du vil spille alene eller sammen med venner. En god idé er å samle noen venner til en fast spillekveld. Dette er både morsomt og sosialiserende.

Ta en dag (eller flere) i skibakken

Det å ta på seg slalåmskiene og ta seg en tur på en av Norges mange slalåmbakker er både idyllisk og spennende. Mange tenker at det å gå på slalåm må koste en formue, men det trenger det ikke nødvendigvis å gjøre. En god mulighet er å benytte seg av SkiStar sine mange tilbud og kampanjer. Dersom du blir medlem av deres kundeklubb, vil du få fordeler på klær og skiutstyr, samt rimeligere skireiser og gode medlemsrabatter for barn.

Spill poker på nett

Ønsker du litt spenning i hverdagen, men er for sliten til å dra ut av huset? Da kan det å spille poker på nett være mitt i blinken for deg. Poker på nettet gir det muligheten til å spille mot flere mennesker online, samtidig som man har sjansen til å vinne store premier. Dette kan gjøre en ellers kjedelig kveld til svært spennende. Poker er et internasjonalt spill og blir spilt over hele verden. Dets popularitet øker og øker, og spillet krever en kombinasjon av ferdighet, konsentrasjon og litt flaks. Har du det som skal til? Test ut nå, så kan du få opptil 50% bonus på ditt første innskudd.

Ta deg en tur på havet

Dersom du har litt bedre tid, kan du kanskje vurdere å ta en cruiseskipstur. Da er det anbefalt å sjekke ut tilbudssiden til Color Line. De har ofte svært gode tilbud på reiser, både innenlands og utenlands. På deres cruise er det mye å finne på, enten man vil dra på et live-show, sjekke ut baren eller spise god mat fra deres buffet. Husk at det man bruker på selve båtbilletten enkelt kan bli spart inn med litt Taxfree shopping. Her kan man spare opptil 30% på de originale prisene.

Ikke utelukk aktiviteter umiddelbart uten å ha sjekket opp diverse rabatter. Rabatt24 har en stor liste over rabatter på vår nettside. Sjekk den ut og bli inspirert.