Velkommen til Rabatt24.no

Fakta om rabattkoder

Definisjon

En rabattkode er en kode som gir deg rabatt når du handler på nett. Rabattkoder er nettbutikkenes svar på kuponger og fungerer omtrent på samme måte - man får rabatt når man viser den i kassen.

Fremgangsmåte

1. Finn en rabattkode og kopier den.

2. Gå til nettbutikken og legg varer som normalt i handlekurven.

3. Lim inn koden der du får spørsmål om en rabattkode (vanligvis rett før betaling).

Bakgrunn

Rabattkoder har eksistert i mange år, men rabattordningen ble først tillatt i Norge etter siste revisjon av markedsføringsloven (juni 2009). I spesielt USA og UK er dette svært utbredt.

Historikk

Coca Cola lanserte kuponger allerede i 1887 og ble dermed historiens første selskapet som tilbød kuponger. Siden dette har denne formen for markedsføring blitt veldig populær.

Rabatt24.no er en av norges største og mest brukte rabattkodesider, med både rabattkoder og tips om salg for flere hundre norske nettbutikker.Bakgrunnen for Rabatt24.no
Nettsiden ble lansert sommeren 2009, etter en revisjon av markedsføringsloven som åpnet for bruk av tilgift som rabattkoder og kuponger i Norge.

Nettsiden hjelper nå daglig norske forbrukere å spare penger når de handler på nettet.

Hvordan bruke rabattkoderHvordan fungerer det?
Rabattkoder fungerer på samme måte som kupongene man tidligere klipte ut av magasiner og aviser - man får rabatt når man viser den i kassen.

Alt man behøver å gjøre er å kopiere rabattkoden fra vår nettside og lime den inn der man får spørsmålet i nettbutikken. Dette skjer vanligvis i kassa, før du betaler.

Kontakt
Ved eventuelle spørsmål eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt på kontakt//at//rabatt24.no.